Kütahya’ya Işık gerek

Siyaset Yayın: 08 Ocak 2019 - Salı - Güncelleme: 08.01.2019 10:37:13
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2895 okunma
Google News

MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük

“Kütahya’ya Işık gerek”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Kütahya’nın Prof. Dr. Alim Işık’ı seçmesi halinde arzu edilen şehir arzusuna kavuşacağının altını çizdi.

 

MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İadreler Seçimlerine ilişkin çalışmaları değerlendirdi.

“ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerine en iyi aday çıkaran parti olduklarını ifade eden MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük; “Parti olarak Kütahya  halkının karşısına en iyi profile sahip bir isim olan Prof. Dr. Alim Işık’la seçmenlerimizin karşısına çıkacağız. Bizler Kütahya Belediyesi’ni Kütahyalıların vereceği destek ile beklenen ve arzulanan şehir özlemini sonlandıracağız. Üç dönem Kütahya’ya Milletvekili olarak hizmet etme fırsatını yakalayan Kütahya aşığı Prof. Dr. Alim Işık, vizyon projeleri  ile şüphesiz Kütahya’nın çehresini değiştirecektir. Kütahya Merkez İlçe Başkanlığı olarak şahsen ben ve Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ile birlikte çalmadık kapı, adım atmadık sokak bırakmayacağız” dedi.

GÖNÜLLERİN HOCASI GÖNÜLLERİN BAŞKANI OLACAK

Kütahyalıların MHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık’a gösterdiği teveccühün akademisyenlik yılları sonrasında Kütahya sisyasetine kazandırdığı nezaket, tevazu ve içtenlik sayesinde yakalandığını, 30 Mart 2014 sonrasında bir özleme dönüştüğünü  dile getiren MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı İsmail Küçük; “Bir araya geldiğimiz, ziyarette bulunduğumuz her yerde kendisine olan özlem açıkça görülüyor. Kütahyalıların gönüllerinde büyük bir kıymeti bulunan Prof. Dr. Alim Işık, güler yüzü, samimiyeti ile şuan olduğu gibi vatandaşların 7/24 ulaşabileceği, şehrin sorunlarını en iyi ve sağlıklı şekilde ulaştıracağı bir Başkan olacaktır” dedi.

TEVECCÜH ÇOK YÜKSEK

Kütahya Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Alim Işık’ın adaylığının açıklanması sonrasında Belediye Meclis Üyesi olabilmek için çok sayıda ismin Aday Adaylığı müracaatında yaptığına da değinen MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı  İsmail Küçük; “Partimizde Belediye Meclis Üyeliği ve İl Genel Meclis Üyeliği Aday Adaylığı süreci devam ediyor. Pek çok seçim döneminde partimize çok sayıda Kütahya sevdalısı teveccüh gösterip müracaatlarda bulunmuşlardı. Parti Genel Merkezimiz tarafından Prof. Dr. Alim Işık’ın adaylığının açıklanması ile adeta bir yoğunluk oluştu ve son günlerde bu yoğunluk artıyor” diye konuştu.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.