KÜTBO Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Ekonomi Yayın: 30 Mayıs 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 30.05.2022 13:11:41
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
882 okunma
Google News

KÜTBO Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

 

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Mayıs ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Halit Topbaş başkanlığında 27 Mayıs 2022 tarihinde KÜTBO Meclis Toplantı Salonunda yapıldı.

 

Olağan gündem maddelerinde yer alan konular görüşülerek ilgili kararların alındığı toplantıda, Yönetim Kurulu  aylık faaliyet raporu ve mali veriler haziruna sunuldu. KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Borsa Stratejik plan dahilindeki 2022 yılı iş planı kapsamında gerçekleştirilen proje ve faaliyetleri hakkında bilgi aktarımında bulundu.

 

Güncel ve ekonomik konular üzerine istişarelerin de yapıldığı KÜTBO Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı, görüş ve önerilerin sunulmasının ardından iyi dilek ve temennilerle sona erdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.