KÜTBO Yönetiminden İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı’ya Ziyaret

Gündem Yayın: 17 Haziran 2022 - Cuma - Güncelleme: 17.06.2022 07:11:28
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1115 okunma
Google News

KÜTBO Yönetiminden İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı’ya Ziyaret

 

Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, Meclis Başkanı Halit Topbaş, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Ali Okumuş, Sayman Üye Ali Doğanay ve Genel Sekreter Yasemin Yol ile birlikte Kütahya İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı’ya ziyarette bulundu.

 

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanarak görevine başlayan Hakan Sıralı’ya hayırlı olması temennisinde bulunan KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette, proje ve faaliyetleri ile Borsa kurumsal yapısı hakkında bilgiler veren Başkan Gültekin, KÜTBO’nun vizyonu dahilinde yapılacak çalışmalarda işbirliğine hazır olduğunu ifade etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı, ziyaret ve iyi dilekleri için Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin ve KÜTBO heyetine teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.