KUTSO’dan Cumhuriyet Başsavcısına Ziyaret

Kutso’dan Cumhuriyet Başsavcısına Ziyaret

Gündem Yayın: 12 Şubat 2015 - Perşembe - Güncelleme: 12.02.2015 17:24:30
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
2408 okunma
Google News

KUTSO’DAN CUMHURİYET BAŞSAVCISINA ZİYARET

 

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ile beraberindeki Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Bağırgan, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Ali Kongu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Karaaytaç, Fatih Alkış ve Harun Yurdagül, Kütahya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Alim Taş’ı makamında ziyaret ederek, Kütahya’daki görevinin hayırlı olması dileğinde bulundular.

 

Ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın kurumsal yapısı ile çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgi paylaştı. Ayrıca paydaşlar ile işbirliğine büyük önem verildiğini belirterek, yerel yönetimler ve sivil toplum kuruluşları ile yürütülen işbirliğinden söz etti. 

 

Kütahya Cumhuriyet Başsavcısı Alim Taş ise, Kütahya hakkındaki gözlemlerini paylaşarak, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi.

HABER:  KUTSO Basın

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.