Lise Tayfadan Linyitspor'a Sürpriz

Lise Tayfadan Linyitspor'a Sürpriz

Spor Yayın: 05 Aralık 2014 - Cuma - Güncelleme: 05.12.2014 22:13:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3581 okunma
Google News

Lise Tayfadan Linyitspor'a Sürpriz

 

 

TKİ Linyitspor’a Lise Tayfa’dan Moral Ziyareti

Tki Tavşanlı Linyitspor taraftar  grubu Lise Tayfa,  Akşam yemeğinde takıma moral verdi.

Linyitspor Kulüp başkanı Akın Şirin, Teknik Direktör Ümit Turmuş, Teknik Ekibi,  Linyitspor Yönetiminden Özgür Ergöçmen,  Kulüp Müdürü Ethem Yaşar, Masör Harun Kuş , futbolcular ile birlikte akşam yemeğinde  bir araya geldiler.

Bu sırada Tavşanlı Linyitspor Taraftar grubu Lise Tayfa ellerinde davul, meşale ve maytaplar ile marşlar söyleyerek Uzun Çarşı’dan aşağı inerek , Tahsin Buruk caddesi , Küçük Meydan istikametinden Cafe önüne geldiler.

Burada da futbolcuları alkışla destekleyen ve moral veren Lise Tayfa grubu halkın da iştiraki ile gösterilerde bulundular.

Futbolculardan Kaptan Ahmet Yakak duygulanarak “ Sizlerin bizim yanımızda olmanızı bekliyoruz. Desteklerini ile bu takım daha iyi yerlere gelecek. “ dedi.

Teknik Direktör Ümit Turmuş’un Özel röportajı yarın yer alacak…

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.