Mali Müşavir Emir Eser'in Ofisi Dualarla Açıldı

Yayın: 30 Temmuz 2019 - Salı - Güncelleme: 30.07.2019 20:32:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4430 okunma
Google News

Mali Müşavir Emir Eser'in Ofisi Dualarla Açıldı

Tavşanlı’da bir işyeri daha dualarla hizmete başladı

 

Açılışa ilgi yoğundu.  Açılış öncesi katılımcılarla sohbet eden Emir Eser Tavşanlılılara hizmet vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Katılımcılar, Emir Eseri kutlarken, işyerinin nezih bir ortam olduğunu dile getirdi. Eser’in meslektaşları ,genç meslektaşlarına başarılar diledi. Her zaman birlik ve beraberlik içinde Tavşanlılılara hizmet edeceklerini vurguladılar.

Emir Eser davetlilerle tek tek tokalaştı. Sohbet, dilek ve temennilerin ardından sıra açılışa geldi. İmam Hatip Ali Kaplan'ın yaptığı dua sonrası açılış gerçekleşti.

 

Açılışa, Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Naci Eraslan,  Ak Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, Kütahya SMMM Odası Başkanı Halil Hamzaoğlu, Emir Eser'in meslektaşları, dostları ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetliler çeşitli ikramlardan sonra yeni açılan işyerini ziyaret ederek hayırlı olması dilek ve temennilerinde bulundular

Emir Eser’in işyeri Tavşanlı İlçesi Cumhuriyet Meydanı Belediye Pasajı ikinci katında hizmet verecek.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.