Medeniyetimizde çocuk ve Ramazan Projesi ile Gönüllerde

TUNA İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ HABER

Gündem Yayın: 12 Nisan 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 12.04.2021 09:45:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1072 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kadınlardan oluşan Dost kalpler Derneği yönetimi Ramazan projesi ile 72 çocuğa Ramazan boyunca her günün değerlerini benimsetecek projesini uygulamaya koydu.

Dost Kalpler Derneği yönetim kurulu üyesi Ayşe Aydın derneğin "Medeniyetimizde çocuk ve Ramazan"  ismi ile hazırladıkları projesini şu şekilde aktardı, " Derneğimiz daha önce çeşitli destekler verdiği 28 ailenin 72 çocuğunu sevindirecek onlara katkı sağlayacak, Ramazan ayı boyunca her gün bir etkinlik gerçekleştirecek."

 Aydın, "Proje ile Ramazan ayının her gününe bir hediye ve gerçekleştirecekleri bir faaliyet hazırlanmaktadır. Etkinliklerimiz Ramazan ayının ruhuna uygun çocuklarımızın sosyal yönü geliştirecek faaliyetlerden oluşmaktadır. Çocukların bu faaliyetlerinde ihtiyaç duyacakları malzemeler derneğimizce hayır sever vatandaşlarımızca temin edilmektedir. Ayrıca her ramazan günü sürpriz hediyeler hazırlanmaktadır. Amacımız  çocuklarımızın oruç ibadetini yerine getirirken  sosyal  yönlerinin gelişmesi sağlanacaktır. Faaliyetlerimiz içinde doğa ,hayvan ve çevre bilincini  oluşturacak etkinliklere yer verilmiştir. Örneğin kuşları ve kedileri  besleme, bitkileri sulama poşet yerine çilek çanta kullanma v.b gibi.

 

Medeniyetimizin  temelinde merhamet duygusunu geliştirmek amaçlı pandemi  kurallarına uyarak  iletişim araçlarıyla   hastalara geçmiş olsun dileğinde bulunma,yaşlılara hal hatır sorma,yardım kuruluşlarına bağış yapma gibi faaliyetler  planlanmıştır.Hiç bir faaliyet ailelere ek bir maddi külfet gerektirmeksizin her şey temin edilecektir. Bu faaliyetler bizde bize destek olan herkese ve olacak olan Şimdiden herkese teşekkür ederiz"

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.