Mete Gazozlar Yetişecek

Spor Yayın: 13 Kasım 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 13.11.2021 13:42:48
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1541 okunma
Google News

MEHMET TARHAN İLKOKULU'NDAN METE GAZOZLAR YETİŞECEK

Tavşanlı, Mehmet Tarhan İlkokulu'nda, Halk Eğitim Merkezi vasıtasıyla 8 - 10 yaş arası geleneksel okçuluk kursu açıldı.

 

Haftanın üç günü yapılacak olan kurs birçok öğrenci tarafından ilgiyle karşılandı. 
Kursun ilk gününde antrenör Rıdvan Karaboğa, öğrencilere ve velilere geleneksel okçuluk hakkında bilgiler verdi.
Okçuluk sporunun çocuklarımızın konsantrasyon, motivasyon, dikkat gibi yetilerinin gelişimindeki katkılarını anlattı.
Okul müdürü Kadir Korkmaz da ata sporu okçuluğun öğrencilere birçok katı sağlayacağını, çocukların derslerden sonra rahatlamalarına olanak tanıyacağını, aynı zamanda yetenekli okçular yetiştirme konusunda da bu kursların fırsat olduğunu söyleyerek, "Neden Tavşanlı'dan bir Mete Gazoz çıkmasın?" dedi.
Ayrıca milli eğitim bakanlığının 2023 vizyonları çerçevesinde, bu sporun bakanlık tarafından tavsiye edildiğini bildiren Kadir Korkmaz, kursun açılmasında katkıları olan Tavşanlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne, Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve çalıştırıcı, geleneksel okçuluk antrenörü Rıdvan Karaboğa'ya teşekkürlerini sundu. 
Mehmet Tarhan İlkokulu'nda geleneksel okçuluğun yanı sıra resim kursu, folklor kursu ve akıl zeka oyunları kursları da düzenlenmektedir.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.