MHP anlatma aydınlatma buluşması başlıyor

Siyaset Yayın: 21 Haziran 2022 - Salı - Güncelleme: 21.06.2022 15:32:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
910 okunma
Google News

MHP ANLATMA ve AYDINLATMA KÜTAHYA BULUŞMASI BU CUMA BAŞLIYOR

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından organize edilen ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ etkinliğinin KÜTAHYA Buluşması Cuma günü başlıyor. Kütahya merkez ve ilçelerinde yapılacak olan programlara TBMM idare amiri, MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, İç İşleri Komisyonu Başkan Vekili, MHP Gaziantep Milletvekili aynı zamanda MHP MYK ÜYESİ  Sermet Atay katılacak.

“ADIM ADIM 2023, İLÇE İLÇE ANLATMA ve AYDINLATMA KÜTAHYA BULUŞMASI”

hakkında bilgiler veren MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç ; “MHP Ankara Milletvekilimiz Erkan Haberal, MHP Kütahya Milletvekilimiz Ahmet Erbaş ve MHP Gaziantep Milletvekilimiz Sermet Atay’ın katılımı ile Kütahya merkez ve ilçelerimizde vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz. İlk programımız 24 Haziran Cuma günü saat 20:00’de Bengisu sosyal tesislerinde yapılacaktır. 25 Haziran Cumartesi günü saat 12:00’de Altıntaş ilçemizde, Altıntaş ve Dumlupınarlı vatandaşlarımız ile, saat 14:00’te Aslanapa ilçemizde Aslanapa ve Çavdarhisarlı hemşerilerimiz ile, saat 17:00’de Gediz ilçemizde Gediz ve Şaphane’li vatandaşlarımız ile saat 19:00’da da Simav ilçemizde Simav ve Pazarlarlı vatandaşlarımız ile buluşacağız. Etkinliğin son gününde ise 26 Haziran Pazar günü saat 13:00’te Hisarcık ilçemizde Hisarcık ve Emet’li vatandaşlarımız ile saat 16:00’da Domaniç ilçemizde Domaniç halkımız ile, saat 18:30’da da Tavşanlı ilçemizde Tavşanlılı vatandaşlarımız ile bir araya geleceğiz. Tüm Kütahyalı halkımızı “ADIM ADIM 2023, İLÇE İLÇE ANLATMA ve AYDINLATMA KÜTAHYA BULUŞMASI” etkinliğimize bekliyoruz.”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.