MHP'Lİ ADAYLAR'DAN TAVŞANLI BELEDİYESİNE ZİYARET

Siyaset Yayın: 29 Mayıs 2018 - Salı - Güncelleme: 29.05.2018 18:32:07
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3966 okunma
Google News

MHP'Lİ ADAYLAR'DAN TAVŞANLI BELEDİYESİNE ZİYARET

24 Haziran'da gerçekleştirilecek Genel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Kütahya Milletvekili Adayı gösterilen Ahmet Erbaş ile Selahaddin Uslu, beraberindeki heyet ile birlikte Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti. Milletvekili adaylarına MHP İlçe Başkanı Hasan Aydoğan ve parti yöneticilerinin yanı sıra Erbaş'ın yakın arkadaşı Kurtlar Vadisi dizisindeki Poyraz rolüyle tanınırlığı artan sinema oyuncusu Yıldırım Memişoğlu'da eşlik etti.
Siyasi söyleşinin hemen öncesinde Kurtlar Vadisi'nin karakter oyuncularının izleyicideki yansıması üzerine kurulan sohbet ortamı esprileri de beraberinde getirdi.

BAŞKAN GÜLER "YENİ SİSTEMDE TÜRKİYE GÜÇLENECEK"

Yaklaşan seçimin öncelikle ülkemize ve Kütahya'ya hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, Cumhur İttifakı'nda birleşen AK Parti ve MHP'nin Milletin menfaatleri doğrultusunda nasıl hareket ettiğini seçmene çok iyi anlatması gerektiğini söyledi. Başkan Mustafa Güler "Bu seçim ülkemiz için gerçekten çok büyük önem taşıyor. Yeni sistemde Türkiye daha güçlü olacak. Bizi geçtiğimiz yüzyılda bırakıp, istedikleri gibi yönlendirmek isteyen güçler 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası iki partinin oluşturduğu Cumhur İttifakı'nda ağızlarının payını alacaktır. Ben ilk turda Milletimizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden göreve seçeceğine eminim. Burada Meclis üzerine bazı hesaplar yapılıyor. Kütahya'da hem AK Parti, hem de MHP'nin tabanına Cumhur İttifakını iyi anlatması ve Mecliste de güçlü bir temsileyetin sağlanması gerekiyor" dedi

AHMET ERBAŞ "KÜTAHYA 5'TE 5 YAPACAK"

MHP Kütahya Milletvekili Adayı Ahmet Erbaş, 15 Temmuz'un dünyanın şahit olduğu en büyük ihanet gecesi olduğunu, bu süreçte iki partinin Millet menfaatleri etrafında kenetlendiğini ifade ederek 25 Haziran'da Kütahya 5'te5 yapacak dedi. Ahmet Erbaş "Sağ duyulu Türk Milleti tüm oyunları bozarak 25 Haziran'da Cumhur İttifakı'nı hem başkanlıkta, hem de mecliste güçlü kılacaktır. Biz tabanda ülkücü, milliyetçi kardeşlerimizde hiç bir tereddüt görmüyoruz. Allah'ın izniyle Kütahya'mız MHP ve AK Partili vekillerle 5'te5 yaparak mecliste en üst düzeyde temsil hakkını elinde tutacaktır. Eğer teveccüh görüp seçilirsem, AK Partiden seçilecek vekil arkadaşlarımla beraber birliğimizi hep taze tutarak Ankara'da ilimizin sorunlarına köklü çözümler getireceğiz. Bu vizyon ve kararlılık içerisinde çalışarak halkımızın oyunu istiyoruz" dedi

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.