MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖNDER DERE

Siyaset Yayın: 04 Mayıs 2018 - Cuma - Güncelleme: 04.05.2018 17:44:12
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3304 okunma
Google News

MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ÖNDER DERE : “ KÜTAHYA’YA VE KÜTAHYASPOR’A HİZMET EDECEĞİM”
 
Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı işadamı Önder Dere, Kütahya’ya ve Kütahyaspor’a hizmet etmek için göreve hazır olduğunu belirtti.
 
24 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimlerinin Kütahya için bir umut kapısı olduğunu belirten Dere “ Seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ederim. Bu seçimlerle birlikte ülkemizde yeni bir dönem başlayacak. Zor bürokrasiyi ortadan kaldıran yeni bir yönetim şekli hayata geçecek. Doğup büyüdüğüm şehrimin sorunlarına çare bulmak, Kütahyaspor’u üst liglere taşıyacak projeler üretmek, ülkemizin ve milletimizin refah seviyesini yükseltecek çalışmalara katkıda bulunmak adına yola çıkarak; Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili aday adayı oldum. Gelişmeye, büyümeye ve değişime aç bir Kütahya var. Şehrimizin kıymetli değerlerini, saklı hazinelerini canlandırarak Kütahya’nın gelişmesine katkı sağlayacak dinamikleri harekete geçirecek hizmetlerle göreve talibim” dedi.
 
Kütahya’nın en büyük sorunlarından birisi olan ve yıllardır amatörde mücadele eden Kütahyaspor’un bulunduğu duruma dikkat çeken MHP Milletvekili Aday Adayı Önder Dere “ 50 yılı aşan mazisiyle büyük bir camiaya sahip olan Kütahyaspor, amatör liglerde oynayacak bir takım değildir. Yöneticiliğini yapmaktan onur duyduğum takımımızın marka değerini koruyacak çalışmalar yapacağım. Sayılı kurumların ve kişilerin maddi - manevi destekleriyle ayakta kalmaya çalışan takım hüviyetinden kurtulup; şirketleşmiş, tesisleri olan, kendi ihtiyaçlarını kendi akarlarıyla karşılayabilen kurumsal bir Kütahyaspor hedeflerine daha kolay ulaşacaktır. Hak eteğimiz layık olduğumuz profesyonel liglerde mücadele edecek istikrarlı bir takımın inşaa edilmesi için göreve hazırım. Kütahyaspor’un en büyük sıkıntılarından birisi kulübümüzün ihtiyaçlarıyla, sorunlarıyla ilgilenecek üst düzeyde bir yetkili olmamasıdır. Şu anda Dumlupınar Stadı yıkılıyor dur diyen yok, yeni stadımıza ne zaman başlanacak ? kulübümüze ne zaman teslim edilecek ? hepsi belirsiz. Milletvekili seçilmem halinde bu tür sıkıntıları ve problemleri iş edinip çözüm noktasında projeler üretecek çalışmalarla hizmete hazırım” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.