Millet Partisi Tavşanlı İlçe Başkanı Yeniden Halil Özcan Oldu

Siyaset Yayın: 08 Ekim 2019 - Salı - Güncelleme: 08.10.2019 16:18:27
Editör -
Okuma Süresi: 5 dk.
3563 okunma
Google News

Millet Partisi Tavşanlı İlçe Başkanı Yeniden Halil Özcan Oldu

 

Millet Partisi Tavşanlı İlçe  başkanlığının 11. genel kurulu Tavşanlı Ticaret Ve sanayi Odası toplantı salonunda yapıldı.

Kurultayın Açılış konuşmasını İlçe başkanı Halil ÖZCAN yaptı. Konuşmasında teşkilat olarak bu güne kadar yapmış oldukları faaliyetleri anlatan ÖZCAN;

Bir ülkede bir siyasi parti 11 kurultayını yapıyorsa o ülkede kökleşmiş kurumsal yapılanması kurulmuş milletin umudu olmaya layıktır. Millette aklederse çaresiz değildir. Çare kökü mazide olan 11. Kurultayını yapanlardır. Köksüz, ve bir his dalgasının eseri olanlar milletin geleceğini çalarlar, toplama ve bindirme kıtalarla gelecek kurulmaz.

Muhterem divan, saygı değer delegeler, İlçe teşkilatımız Partimizin 10. kurultayında seçilen yönetim kurulumuz sizlere layık bir görev ve sorumluluk içerisinde, çalışmalarımızı yaptık. Bizden sonra yapılan Domaniç, Hisarcık Emet, Simav kurultaylarına iştirak ettik. Kütahya il kurultayımızın Kütahya’ya yakışır bir şekilde yapılmasına katkı verdik. İl Kurultayımızdan, bir yıl sonra Kütahya’mızda yapılan bölge toplantımıza da katkı verdik. Kahvaltılı basın toplantımız, baro ziyareti ve esnaf odaları, STK. ziyaretlerimizle Millet partimiz Kütahya’da ses getirdi buradan bu toplantılarda, partimizi temsil eden arkadaşlarımıza en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Görev yaptığımız dönemde yaşanan referandumda Anayasa değişikliği ile ilgili endişelerimizi kamuoyu ile paylaştık, devlet yönetimine kuvvetler ayrılığı ilkesinin bozulacağını, meclisin işlevsiz hale geleceğini anlattık, demokrasi ve özgürlüklerde geriye gidişin olacağını milletimiz ve devletimiz adına yaşadığımız endişelerimizi imkânlar çerçevesinde kamu oyuna anlattık. Cumhurbaşkanlığı, milletvekili ve yerel seçimlere partimiz hukuksuz bir şekilde sokulmamıştır, uygulama tamamıyla keyfidir. Burada ilgili kurumları kınıyor bu hak gaspının bu dünyada ve ahirette davacısı olacağız. Maalesef milletin hakkı çalınmış ülke karamsarlığa sürüklenmiştir. Öte yandan ilçe yönetimimiz ilçemizde davet edildikleri toplantılara iştirak etmiş yapıcı ve olumlu katkılar vermiştir. Ülke ve yerel gündemler ile ilgili basın açıklamalarımız yapılarak partimizin görüşü duyurulmuştur.Tavşanlı ilçe teşkilatı olarak Emet, Hisarcık, Simav teşkilatlarımızla birlikte Olağan büyük kurultayımıza iştirak ettik, bu yapılan kurultaya maddi ve manevi katkılarınızı sunduk. Partimizin kurulduğu 1984 yılından bu yana ne devletten nede mensuplarımızın dışından bir kuruş yardım almadan fedakar dava adamı kardeşlerimizin katkıları ile tüm harcamalarımızı gerçekleştirdik, partimiz ilçe teşkilatının borcu yoktur. Kim ne derse desin Milletin partisi milletine hizmet edecek, millete umut geleceğe ışık tutma ve muhteşem Türkiyeyi kurmak için çabamız artarak devam edecektir, çünkü ecdada vefamız, gelecek kuşaklara borcumuz vardır, geçmişimizle öğüneceğiz, çünkü biz bu milleti hiç aldatmadık, savunduğumuz tüm fikirlerin doğruluğunu yaşanan zaman tescilledi, ama hak ettiğimiz değeri ve karşılığı bulamadık. Her şeye rağmen biz millet partililer seçmene küsmedik, küsmeyeceğiz, biz hak davanın mensuplarıyız. Milletin hakkı gasp edilmektedir.Türk milleti binlerce yıldır egemendir. Egemen milletin hakkını aramaya devam edeceğiz çünkü biz milletiz hedefimiz tüm imkânsızlıklara rağmen Muhteşem Türkiyedir. Türkiye Türk milleti kendini başka mukayeselerle avutamaz. Siz değerli üyelerimizi ve bu kurultaya iştirak edenleri, yönetim kurulumuz adına saygıyla ve hürmetle selamlıyor yeni seçilecek arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

Kongrede uzun yıllar millet davasına hizmet eden millet dostlarına plaket verilirken, kongreye uzak ve yakın illerden gelen il ve ilçe başkanları da kısa birer konuşma yaptılar.

CHP ilçe başkanı Sayın Fisun Aktakka Yıldız’, BBP ilçe başkanı Sayın Nail Özçiğdem, Saadet partisi İlçe başkanı Sayın Yusuf Sarı Millet Partisi Genel sekreter yrd. Mehmet Ali Küçükgüzel, MKYKÜ yesi Celalettin Başer, Afyon il başkanı Selahattin Genç Bursa il Başkanı Hüsamettin Akyıldız,  Bayburt İl başkanımız Hüsamettin Akdeniz Karaman il başkanı Salim Mısral, Eskişehir il başkanımız Mehmet Emin Özdemir, ilçe başkanlarına Kütahya il başkanı Muharrem Mutlu, Kurultayımıza çiçek gönderen Türk sağlık sen Kütahya şube başkanılığına, Tunçbilek belediye başkanımız Sayın Mustafa Düzgün,’e, Maden işçileri şube başkanı Sayın Yusuf Yaman ve yönetim kurulu üyeleri de kongreye katılanlar arasında yerlerini aldılar.

Yapılan seçimler sonunda Halil ÖZCAN ve yönetim kurulu göreve devam dedi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.