Murat Dağı Online tanıtılacak

Turizm Yayın: 31 Temmuz 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 31.07.2019 11:40:17
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2090 okunma
Google News

MURATDAĞI TERMAL TURİZM MERKEZİ’NE ONLİNE TANITIM

Gediz ve Muratdağı Termal Turizm Merkezini  online pazarda tanıtmak amacıyla Online Acente Otelz.com’da rezervasyon dönemi başladı.

Online Acente Otelz.com yetkilisi Ramazan Kıran Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ederek acente hakkında geniş bilgi sundu.

Online Acente Otelz.com sitesinde yer alan Muratdağı Termal Turizm Merkezimizde yerli ve yabancı turist ziyaretlerinde 50 artış beklenmektedir. İlçemizin ve Muratdağı Termal Turizm Merkezimizin reklamının ve tanıtımının yapıldığı otelz.com sitesinde hem yurtiçi hem de yurt dışındaki vatandaşlar rezervasyon yaptırabilecekler.

Ege Bölgesinin en yüksek dağı ve bölgenin en önemli turizm merkezi olan 2 bin 312 metre rakımlı Murat Dağı'nın eşsiz doğal güzelliklere sahip olduğunu belirten Başkan Akçadurak; “İlçemizi ve Muratdağı Termal Turizm Merkezimizi online pazarda, ilçemizin turizm olanaklarını yurtiçi ve yurtdışına tanıtmak amacıyla yer veren acente yetkililerine teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.