MURATDAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ’NDE 2018 YILI KAYAK SEZONU AÇILDI

Turizm Yayın: 03 Ocak 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 03.01.2018 16:05:58
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2860 okunma
Google News

 

 

Bölgenin en önemli turizm merkezi olan Gediz Muratdağı Termal  Kayak Merkezi'nde kayak sezonu açıldı.

 

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder ve Kayak Federasyonu temsilcileri Muhammed Keskin ve Ayhan Keskin Muratdağı Termal Kayak Merkezi’nde incelemelerde bulunarak ilk kayağı 2018 yılının ilk gününde gerçekleştirdiler.

 

Kar yağması ile kayak sezonunun açıldığını ifade eden Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu, “Termal turizm ile kayak turizmini birleştiren Muratdağı Termal Kayak Merkezi, 2018 yılının ilk günlerinde yağan kar ile sezona başladı. Kısa zamanda konuklarımız kayak için kayak merkezimize gelmeye başlayacaklardır.

 

Murat Dağı Termal Turizm Merkezini diğer kayak merkezlerinden ayıran çok önemli bir husus var. Vatandaşımız buraya geldiğinde orman havası, kayak merkezi ve termal suyu aynı anda kullanabilme imkânına sahip oluyorlar. Her mevsim farklı renkleriyle ziyaretçilerini büyüleyen Muratdağı Termal Kayak Merkezi, kış turizminde bölgemiz için büyük bir öneme sahiptir.

 

Murat Dağı’nın, Türkiye’nin 22. kayak merkezi olduğunu belirten Başkan Saraoğlu, “Murat Dağı’ndaki kar kalitesi Türkiye ortalamasının üzerinde ve iddialı. Bölgesel anlamda büyük bir gelişme potansiyeli yaratacak bir imkâna sahibiz. Çam ağaçları arasında çok güzel bir kayak merkezi. İsteyen kayak yapıyor, isteyen doğa gezisi. Havası, manzarası ve sunduğu kayak seçenekleri ile dünya da eşi benzeri bulunmayan elimizdeki bu değeri hem turizme hem de ekonomiye kazandırılabilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Kayak severlerin ortak toplanma noktası Muratdağı Termal Kayak Merkezi olacaktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.