MUTLULUK KUTUM PROJESİ

Çocuk Yayın: 09 Mart 2017 - Perşembe - Güncelleme: 09.03.2017 10:07:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4466 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Süleyman Yılmaz Anaokulu öğrencileri yardımlaşma  projesi ile paylaşım kavramları gelişiyor.

Paylaşma ve yardımlaşmanın sağlanması hem de sosyal sorumlulukların farkında olunması amacıyla “Mutluluk Kutum” projesi öğrencileri de çok mutlu etti.

Okulun minik öğrencileri, evden getirdikleri erzakları okul aracılığı ile belirlenen ihtiyaç sahiplerine ilettiler. Süleyman Yılmaz Anaokulu Müdürü Nimet Uzan gerçekleştirilen projenin önemini vurgulayarak şunları ifade etti; “Toplumumuzun geleceği için gerekli olan sevgi, saygı, paylaşım gibi önemli kavramların çocuklarda yerleştiği en önemli yaş olan 0-6 yaşta bu gibi uygulamaları onlarla birlikte gerçekleştirmek çocuklarımızın ileriki yaşlarda toplumsal sorumluluklarını yerine getirmeleri bakımından çok önemlidir. Bu proje kapsamında hem ihtiyaç sahibi ailelere ulaşabilmek hem de çocuklarımıza bazı değerleri yaparak yaşayarak öğretmenin mutluluğunu yaşamaktayız.Geleneksel olarak her yıl devam eden projemiz velilerimizin ve çocuklarımızın duyarlı davranışları ile giderek büyüyor.İhtiyaç sahibi olan ailelere ulaşmak onlarla birlikte olmak bizlere ayrı bir haz veriyor.Bu konuda göstermiş olduğu hassasiyet ve duyarlılık için ailelerimize, çocuklarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz"  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.