“Nakkâlü'l Ulûm“

"Nakkâlü'l Ulûm"

Kültür Yayın: 11 Haziran 2014 - Çarşamba - Güncelleme: 11.06.2014 19:40:04
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 51 sn.
5092 okunma
Google News

Tavşanlılı emekli din görevlisi Ahmet Yaşar Çakmak  "Nakkâlü'l Ulûm"  kitabı okuyucusuyla buluştu. TÜRK -  ARAP Ekonomik Ve Stratejik iş birliği Derneğinin TASCA kültürel faaliyet olarak kaleme alan Ahmet Yaşar Çakmak kitabı okuyucularına imzalandı.

 Tavşanlı emekli din görevlisi Ahmet Yaşar Çakmak'ın TASCA’nın kültür faaliyeti kapsamında kaleme aldığı  "Nakkâlü'l Ulûm" kitabı çıktı. Ayyıldız Pastaneleri'nde kitaplarını imzalayan Ahmet Yaşar Çakmak “ Allah’ın lütfu ve keremi sayesinde böyle bir çalışma yapabildim. Sponsoru oğlum ve kızım, ancak burada  bir mesaj var o da  bir kültür faaliyeti olarak bu kitabın çıkmasıdır.  İnşallah bu yöndeki hayırlı faaliyetler artarak devam edecektir . İnşallah bu kitap okuyuculara faydalı ve hayırlı olur”  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.