NÇ Plus Düğün Salonu

Gündem Yayın: 31 Mayıs 2022 - Salı - Güncelleme: 31.05.2022 11:18:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
969 okunma
Google News

Dumlupınar Mahallesinde işletmeciliğini Nuri Çayır’ın yaptığı NÇ Plus Düğün Salonunun açılışını Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık yaptı.

 

İşletmeciliğini Nuri Çayır’ın yaptığı NÇ Plus düğün salonu geniş katılımla açıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, bu işletmenin Kütahya’ya kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Başkan Işık, “Şehre değer katacak her türlü yatırımı Kütahya Belediyesi olarak önemsiyoruz. Geride bıraktığımız 3 yıllık görev süremiz içinde her yıl sayıları artarak bu tür güzel mekanlar şehrimize kazandırılıyor. Bizde bundan mutlu oluyoruz. Bu noktada her türlü yardımı da esirgemiyoruz. Bu bölgede de böyle bir yatırımın gerek düğün salonu olarak gerek konferans salonu gerekse konaklama merkezi olarak şehrimize kazandırılması bizim içinde önemli. Şehrimizde olmayan bir konsepti bu şehre kazandırdıkları için Nuri Çayır ve ailesine teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

NÇ Plus Düğün salonu açılışına Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, MHP KAÇEP Kütahya Komisyon Başkanı Hülya Öztürk, MHP Kütahya İl ve Merkez İlçe teşkilat yöneticileri, davetliler katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.