Öğrenciler konuları yerinde öğrendiler

Eğitim Yayın: 11 Aralık 2018 - Salı - Güncelleme: 11.12.2018 12:40:37
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2741 okunma
Google News

Öğrenciler konuları yerinde öğrendiler

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu Biyomedikal Cihaz Teknolojisi ve Kontrol Otomasyon Programı öğrencileri, Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesini, Tavşanlı İbn- i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ve Tavşanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ettiler.

Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesinde, Elektrik Elektronik Mühendisi Hüsnü Uluçay tarafından Biyomedikal cihazların çalışma prensipleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca, karşılaşılan teknik sorunların çözümü hakkında bilgiler aktarıldı.

Tavşanlı İbn- i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Müdür İsmail Kartal tarafından öğrencilere  meslek hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

 Burada uygulama laboratuarı öğrencilere gezdirilerek pratik bilgiler verildi.

Tavşanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi başhekimi Hasan Yiğit, hastane polikliniklerdeki cihazların tanıtımı ve kullanımına yönelik pratik faydalı bilgiler verildi.

Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, kurumlarda kendilerini ağırlayan personele, Doç. Dr. Mustafa Kalemli Tavşanlı Devlet Hastanesi başhekimi İlker Özhan'a, Tavşanlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi başhekimi Hasan Yiğit'e ve Tavşanlı İbn- i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Müdür İsmail Kartal'a, ayrıca gezinin düzenlenmesinde, ulaşımda kendilerine destek sağlayan Tavşanlı Belediyesine teşekkür ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.