Okul bahçesinde patlamada 4 çocuk yaralandı

Asayiş Yayın: 15 Temmuz 2018 - Pazar - Güncelleme: 15.07.2018 20:09:27
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
6761 okunma
Google News

Okul bahçesinde patlamada 4 çocuk yaralandı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde çocukların bulduktan sonra götürdükleri okul bahçesinde kurcaladıkları bir cisim infilak etti. Patlamada bir çocuğun sol eli bileğinden koparken, diğer çocuklar da çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay Yeni Mahalle Arslanbey İlkokulu bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre Enes N. (16), Ömer F. D. (16), Hakan Y. (13) ve Himmet G. (9) adlı çocuklar henüz belirlenemeyen bir cisim bulup Arslanbey İlkokulu bahçesine getirdi. Çocuklar, burada cisimle oynarken patlama meydana geldi. Patlamada Enes N. 'ın sol eli bileğinden koptu, diğer çocuklar da çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ile Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Enes N. acil serviste yapılan müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

 Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.