Ormancı Eşlerinin Anlamlı Sergisi

Ormancı Eşlerinin Anlamlı Sergisi

Gündem Yayın: 04 Haziran 2015 - Perşembe - Güncelleme: 04.06.2015 17:44:56
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2654 okunma
Google News

Ormancı Eşlerinin Anlamlı Sergisi

 

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü sitesinde Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan çini kursuna katılan Orman Bölge Müdürlüğü personeli eşleri ve çevre katılımcılar tarafından kurs sonunda düzenlenen çini sergisi ilgi gördü.

Kütahya Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen çini kursu öğretmeni Emine Arabacı nezaretinde çalışmalarını sürdüren Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli eşleri ve çevre katılımcılar, ürettikleri eserleri küçük bir sergi ile sanatseverlere sundular.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü konuk yerinde düzenlenen serginin açılış kurdelesini Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven ile Kütahya Halk Eğitim Merkezi Müdürü Davut Ezen kesti.

Kütahya Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven yaptığı konuşmasında şunları söyledi. " Bu tür kursları sanat sahibi olabilmek ve boş zamanları verimli şekilde değerlendirmek adına çok faydalı bulmaktayım. Bu kursa destek veren Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bu çini kursuna ve sergisine emeği geçenleri tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Boş durmayıp bir şeyler yapıldığında nasıl eserler çıkabildiğine şurada bulunan ürünler güzel bir örnek. Durmak yok bu ülke için bir şeyler üretmek lazım. Boş durup laf üreteceğine bu kurs ile eserler üreten tüm kursiyerleri kutluyorum." dedi

Çini Kursu Öğretmeni Emine Arabacı yaptığı açıklamada şunları söyledi." Çini el sanatlarını öğrenen kursiyerlerimizle güzel bir dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdürdük. Çok güzel çalışmalar yaptık ve emeğimizi tüm sanatseverlerle paylaşmak istedik. Kursiyerlerimizin güzel çalışmaları ve başta Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven olmak üzere sergimize katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum." dedi

Kütahya Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven’in eşleri Beyza Ergüven başta olmak üzere Şube Müdürü, İşletme Müdürü ve personel eşlerinin ve çevreden gelenlerin katıldığı çini kursu; dayanışma ve yardımlaşmanın örneğini sergilerken, ortaya konulan güzel figür çalışmaları, çini çalışmaları sergiye gelenler tarafından ilgi ile izlendi.

Sergi açılışına Kütahya Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven, Kütahya Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Davut Ezen, Kültür Bakanlığı Çini Sanatçısı Abdurrahman Yıldız, Çini Sanatçısı İsmail Yiğit, Yeşilay Derneği Başkanı Aziz Güneş, Kütahya Orman Bölge Müdür Yardımcıları Mücahit Eracar, Ahmet Aydın, Kütahya Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Ahmet Özçelik, Orman İşletme Müdürü Savaş Ünle, sanatseverler ve Orman Bölge Müdürlüğü personeli katıldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.