“Ortopedi” Konulu Sağlık Söyleşisi…

“Ortopedi” Konulu Sağlık Söyleşisi…

Gündem Yayın: 23 Şubat 2016 - Salı - Güncelleme: 23.02.2016 17:31:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3384 okunma
Google News

“Ortopedi” Konulu Sağlık Söyleşisi…

 

 



TAVŞANLI BELEDİYESİ VE DOÇ. DR. MUSTAFA KALEMLİ DEVLET HASTANESİ İŞBİRLİĞİNDE DÜZENLENEN SAĞLIK SÖYLEŞİLERİ “ORTOPEDİ” KONUSUYLA DEVAM EDİYOR.

Tavşanlı Belediyesi ve Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi işbirliğinde yapılacak olan sağlık söyleşisinin bu haftaki konusu “Ortopedi”. Sağlık Söyleşisi 24 Şubat Çarşamba günü saat: 13.00 da Belediye Kültür Sarayında gerçekleşecek. Sağlık Söyleşisine konuşmacı olarak Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Gökhan İlyas katılacak.

Gerçekleştirilecek olan Sağlık Söyleşisinde ortopedik hastalıklar ve tedavi yöntemleri hakkında bilgiler verilecek. Tavşanlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yaptığı açıklamada “ Sağlık Söyleşilerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Çarşamba günü saat 13:00’da Kültür Sarayı’nda yapılacak olan ortopedi konulu söyleşimizde bilgi almak ve akıllarına takılan sorulara cevap bulmak isteyen herkesi davet ediyoruz” denildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.