Özel öğrenciler temsili polis oldu

Tuna İşleyen - GÖRÜNTÜLÜ

Gündem Yayın: 10 Nisan 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 10.04.2021 14:31:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1162 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nde bir grup özel gereksinimli öğrenci polis kıyafeti giyip, bir gün süreyle temsili polis oldu.

Tavşanlı Kaymakamlığı, Tavşanlı Meliha Girgin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve ilçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik ile engelli öğrenciler bir günlüğüne polis oldu.

 

Tavşanlı İlçesi Bölge Trafik Amirliğine giden Meliha Girgin Rehabilitasyon öğrencileri, öğretmenleri ve kurum müdürü Selçuk Oğuz ile polislerin 176. yıl dönümünü çiçek vererek kutladı.

Engelli öğrenciler ile polisler bölge trafik önünde bir araya geldi. İlk olarak araç denetimi yapan polislere eşlik eden öğrenciler daha sonra telsizle polislere anons geçti.

Öğrencilerden Hamza Bahadır, "Güzel bir gün geçirdik. Burada polislerimizin gününü kutladık. Bir günlüğüne polis olduk." dedi.

Rehber Öğretmen Emine Onbaşı, " Öğrencilerimiz için de farklılık oldu. Güzel bir etkinlik olmuş oldu. Polislerimizin yıl dönümünü kutladık." diyerek yetkililere teşekkür etti.

Polis Haftası’nı kutlayan öğrenciler daha sonra hatıra fotoğrafı çekilerek ekip otolarına binerek şehir turu atılıp evlerine bırakıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.