Polis'den " Kadına Yönelik Şiddet" Konulu Seminer

Polis'den " Kadına Yönelik Şiddet" Konulu Seminer

Gündem Yayın: 15 Mart 2015 - Pazar - Güncelleme: 15.03.2015 08:58:03
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
4472 okunma
Google News

Polis'den " Kadına Yönelik Şiddet" Konulu Seminer

Tavşanlı Halk Eğitim Merkezinde eğitim gören bayan kursiyerlere dünya kadınlar günü programı çerçevesinde “Kadına Yönelik Şiddet” konulu seminer düzenlendi.

Düzenlenen seminere Halk Eğitim Merkezinde görevli öğretmen Funda Özdemir Say, Usta Öğretici Nebiha Özçakal, Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğünden Polis Merkezi Amiri Komiser Yard. Yasemin Uzun Tezgit, Avukat Ayşe Kömürcü ve Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezinden Zehra Gönen konuşmacı olarak katıldı. Seminerde “Şiddet nedir, şiddetin türleri, şiddetle başa çıkma yöntemleri, şiddete uğranıldığında başvurulabilecek merciler, kadına yönelik şiddet hakkında var olan yasal haklar” konularında bilgiler verilirken. Ailenin toplum içindeki yeri ve önemi, aile içi ilişkilerde nelere dikkat edilmesi gerektiği, kadının ve çocuğun cinsel istismarı, çocuk yetiştirmede dikkat edilmesi gereken hususlar gibi konular da ele alındı. 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.