Polis gittiği evde uyuşturucu partisi ile karşılaştı

Asayiş Yayın: 14 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 14.01.2021 12:01:17
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1927 okunma
Google News

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Apart içerisinde parti yapıldığı ihbarını alan Asayiş Büro Amirliği Ekipleri olay yerine vardıklarında uyuşturucu partisi ile karşılaştı.

 

 

 

 

 

 

Tavşanlı İlçesi İstasyon Mahallesinde bir Apartta parti yapıldığı ihbarı alan Tavşanlı Asayiş Büro Amirliği ekiplerini karşılayan müşteki D.K. , ikametine kapı kırarak giren şahısları tanımadığını, hırsızlık olabileceğini beyan etmesi üzerine Apart dairesine girilmiş, şüpheli şahısların ev içerisinde uyuşturucu madde kullandıkları değerlendirilerek ikamet içerisinde yapılan aramada 18 gram bonzai ile ikamet camından bahçeye atılmış poşet içerisinde 86 gram bonzai toplamda 104 gram bonzai ele geçirildi. 

Ayrıca daire sahibi ikametinde bulunan 1000 TL paranın da çalındığını beyan etti.

Şüpheli R.G., Ş.H.K., E.K. ve S.Ç. adli tahkikat başlatılarak Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülerek gözaltına alındılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.