"Proje Okulu" Bilgilendirmesi yapıldı

Eğitim Yayın: 02 Temmuz 2021 - Cuma - Güncelleme: 02.07.2021 14:41:24
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1479 okunma
Google News

 "Proje Okulu" Bilgilendirmesi yapıldı

 Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, "Proje Okulu" olduktan sonra yapılacak olan çalışmalar hakkında ilçemizde bulunan ortaokul müdürlerine bilgilendirme yapıldı.

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin şu anki bulunduğu mevcut durum ve bundan sonraki yapılacak olan çalışmalar ile öğrencilere Tavşanlı Ticaret Odası tarafından burs verilmesi, mezun öğrencilere iş imkanı ve üniversiteye yönelik akademik yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı değerlendirmeler yapıldı.

  Meslek lisesi mezunlarının ara eleman olarak nitelendirilirken son zamanlarda aranan eleman olduğu vurgusu yapıldı.

Toplantıya Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Efe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa,  Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Raşit Küçükkağnıcı ve iş insanı Mehmet Sözer ile okul müdürleri katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.