Ramazan Geceleri Germiyan Sokakta

Gündem Yayın: 21 Nisan 2022 - Perşembe - Güncelleme: 21.04.2022 12:34:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1375 okunma
Google News

Ramazan etkinlikleri kapsamında Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Derneği programda yer aldı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, tarihi Germiyan Sokaktaki etkinliklere katılım sağlayan hemşehrilerimize teşekkür etti.
Ramazan ayının gelenekleri arasında yer alan ve ramazan akşamlarının vazgeçilmezi olan ramazan etkinlikleri, Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde Germiyan Sokak’ta, her akşam farklı bir programla gerçekleşiyor.

 

Kütahya Belediyesi Ramazan Etkinlikleri programında dün akşam Hacı Bektaş-ı Veli Derneği’nin hazırladığı program yer aldı. Programa MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, KAÇEP Kütahya Komisyon Başkanı Hülya Öztürk, MHP Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Dinler ile birlikte katılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, programların hazırlanmasında ve gönüllülük esasına göre sahne alan dernek ve şahıslara teşekkür etti. Germiyan Sokağın, Kütahya için önemli bir değer olduğunu hatırlatan Başkan Işık, bu değerin daha fazla ön plana çıkması için her akşam farklı bir programla gerçekleşen ramazan etkinliklerinin Germiyan Sokakta yapılmasını bu sebeple planladıklarını ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.