Rektör Kavuncu Radyo Karadeniz'de Kütahya'yı Anlattı

Gündem Yayın: 11 Mart 2022 - Cuma - Güncelleme: 11.03.2022 09:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 1 dk.
1402 okunma
Google News

REKTÖR KAVUNCU RADYO KARADENİZ'de KÜTAHYA'YI ANLATTI 


Ankara'nın en çok dinlenen radyosu, Radyo Karadeniz'in bu sabahki programına Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu katıldı.

Kütahya Kültür Derneği'nin sponsorluğunda gerçekleştirilen "Ceyda ile Müziğin Ritmi" programına canlı bağlanan Kavuncu, Kütahya'nın termal turizm kaynaklarından kültürüne, doğal güzelliklerinden ekonomik potansiyeline kadar bir çok konuya değinen Rektör Kavuncu, Kütahya'nın öğrenci potansiyeline atıfta bulunarak; üniversite öğrencilerine öğrenim hayatındaki mesleki derslerin yanı sıra Kütahya'yı tanıtma amaçlı projelerde geliştirdiklerini ifade etti.  

Rektör Kavuncu, Kütahya'nın Anadolu'da tarihin eski dönemlerinden beri önemli yer tuttuğunu kaydederek, böyle bir programda Kütahya'ya yer verilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Hafta içi her gün saat 9:00-10:00 arasında dinlenebilen programın sunucusu Ceyda Demirel Yılmaz ise Prof. Dr. Vural Kavuncu'ya teşekkür ederek, Kütahya'yı tanıtmaya devam edeceklerini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.