Rıdvan Durgut STK Temsilcileri İle Görüştü

Rıdvan Durgut STK Temsilcileri İle Görüştü

Siyaset Yayın: 10 Mart 2015 - Salı - Güncelleme: 10.03.2015 18:20:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3038 okunma
Google News

Rıdvan Durgut STK Temsilcileri İle Görüştü

AK Parti Kütahya Milletvekili aday adayı Rıdvan Durgut STK temsilcileriyle bir araya geldi. Durgut, 150 yıldır ülke üzerinde şer odaklarının oyunlar oynadığını söyleyerek “ STK’lar bizim için olmaz olmazımızdır. Bu oyunları hep beraber yıkarak, Büyük Türkiye’yi inşa edeceğiz “ dedi 

AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Rıdvan Durgut, Tavşanlı’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları ve vakıfların temsilcileriyle bir araya geldi. Toplumun gelişmesinde ve gençliğin yetişmesinde vakıfların çok büyük bir önem taşıdığını vurgulayan Rıdvan Durgut, kendisini tanıtarak çıktığı yolda vatandaşların desteğini istedi. Genel siyasete değinen Durgut, 150 yıldır ülke üzerinde oynanan bazı oyunların olduğunu, toplumun her kesiminin bir araya gelerek bu şer odaklarına karşı durmasını gerektiğini savundu. Durgut, “Son dönemde görüldü ki, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve başlatmış olduğu siyasi hareket, birilerini fazlasıyla rahatsız etti. 150 yıldır bu topraklarda oynanan oyunlar var. Bize düşen görev de bir ve beraber olarak bu oyunlara karşı durabilmektir. 30 Mart seçimleri öncesinde Gezi Parkı olayları, 17-27 Aralık operasyonları ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın gözaltına alınmaya çalışılması Türkiye’yi bir kaosa götürme projesiydi. Allah’a şükür milletimiz paralel yapının bu oyununa gelmedi ve yüzde 45 oyla millet iradesine sahip çıktı. 10 Ağustos’ta da liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesiyle ülkemizde başkanlık sistemine de geçilmiş oldu. Seçimler öncesinde yürütülen kaos operasyonlarının ülkemize zararı 350 milyar doları bulmuştur. Bu maliyet Türk Milletinin cebinden çıkmaktadır. Sırf AK Parti düşmanlığı yaparak muhalifiz diyen odaklar dış mihrakların talimatıyla bu ülkenin huzurunu ve geleceğini elinden almak istemektedir. Bizler mücadelemiz içerisinde 2023-2071 hedefine doğru seferberlik başlattık. Bu süreçte STK’lar olmazsa olmazımızdır. Hep birlikte, Büyük Türkiye için çalışacağız. İşte bu niyetle çıktığımız yolda vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. 7 Nisan’da Rıdvan Durgut veya bir başka isim aday gösterilmiş önemli değil. Önemli olan bu davaya sahip çıkarak çalışmalarımıza devam edebilmektir”  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.