Sağlık Şehidinin ismi Hastahane sokağında yaşayacak

Yayın: 19 Aralık 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 19.12.2020 19:41:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1275 okunma
Google News

Korona virüse yenik düşen Kütahyalı sağlık şehidi Hemşire Hasan Baştuğ’un ismi, görev yaptığı hastanenin bulunduğu sokakta yaşayacak. Başkan Işık, 100. Yıl Mahallesinde 2. Poyraz Sokağın isminin komisyon kararı sonrası Hemşire Hasan Baştuğ Sokak olarak değişeceğini söyledi.

Mahalle ziyaretleri kapsamında 100. Yıl Mahallesine giden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık Mahalle Muhtarı İsmail Cengiz Çapat ve mahalle sakinlerinin taleplerini aldı. Başkan Işık Mahalle Muhtarı Çapat ve mahalle sakinlerine verdiği bilgide, geçtiğimiz günlerde korona virüse yenik düşerek vefat eden sağlık şehidi hemşerimiz Hasan Baştuğ’un adının, mahalledeki görev yaptığı hastanenin bulunduğu sokakta yaşatılacağını söyledi. 2. Poyraz Sokağın isminin Hemşire Hasan Baştuğ Sokak olarak değiştirilmesi talebini ilgili komisyona göndereceklerini dile getiren Başkan Işık, “2. Poyraz Sokağın ismi korona virüsten hayatını kaybeden değerli hemşerimiz merhum Hasan Baştuğ ismi ile değiştirilmesini uygun gördük. Mecliste alacağımız karardan sonra sokağımızın ismini sağlık şehidimizin adı ile değiştireceğiz” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.