Seçime Kendi Adaylarımızla Katılacağız

Seçime Kendi Adaylarımızla Katılacağız

Siyaset Yayın: 18 Şubat 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 18.02.2019 10:23:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2896 okunma
Google News

Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanı Ayşe Ceylan:

 “Seçime Kendi Adaylarımızla Katılacağız.”

Demokrat Parti Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayşe Ceylan, 2019 yerel seçimlerinde kendi adaylarla seçime katılacaklarını söyledi. 


Kütahya Demokratların Kalesi olarak Türkiye’nin önde gelen ilerden biri olduğunu belirten DP ilçe başkanı Ayşe CEYLAN, “Demokratlar olarak kimsenin değirmenine su taşımayacağız. Emet ilçesin de Belediye Başkanı adayı Mustafa Koca, Simav ilçesinde Belediye Başkan Adayı Kasım Karahan, Gediz ilçesinde Belediye Başkan Adayı Münevver Azmioğlu, Şaphane ilçesinde Belediye Başkan Adayı Sema Akçalıoğlu ile bu ilçelerimiz de kıratı şahlandırıp, Demokrat Parti bayrağını sallandıracağız. Demokrat parti olarak en başta Kütahya merkez olmak üzere tüm ilçelerimizde belediye başkan adayı çıkartarak, birçok yerden belediye başkanlığını kazanacağımıza gönülden inanıyorum. ” Dedi. 

Kütahya Demokrat Parti teşkilatı olarak yerel seçimlerde başarılı olacaklarını sözlerine ekleyen DP ilçe başkanı Ayşe Ceylan, ” Bütün ilçelerde belediye başkan adaylarımız hazır durumda. Şuan adaylarımız bulundukları ilçelerde köy köy mahalle mahalle dolaşarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. İnanıyorum ki Demokrat Parti 2019 yerel seçimlerinde Türkiye ve Kütahyada damga vuracağını inanıyorum” diye konuştu. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.