Seçmen İradesini Ortaya Koyacak

Siyaset Yayın: 17 Ocak 2019 - Perşembe - Güncelleme: 17.01.2019 11:04:30
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3120 okunma
Google News

"Seçmen İradesini Ortaya Koyacak"

Seçimin yaklaştığı şu günlerde adayların açıklanmaya başladığı  süreç içerisinde ittifaklar da şekillenmeye başladı.

Millet İttifakı ile seçime hazırlanan partiler yaptıkları yazılı basın açıklaması ile düşüncelerini aktardılar.

Cumhuriyet Halk Partisi, İyi Parti, Demokrat Parti, Büyük Türkiye Partisi, yaptıkları ortak basın açıklaması ile vaatlerini de duyurmaya başladılar.

Millet ittifakı partiler yaptıkları ortak basın açıklamasında şunları dile getirdiler, " 31 Mart yerel seçimlerine adım adım yaklaşılırken, ittifaklar da şekillenmeye başlıyor. Bilindiği gibi, adıyla uyumlu olmayan bir "Cumhur ittifakı" var. Ülkeyi 16 yılda çıkmaz sokağa sokanlar, il ve ilçelerimizin kaderine yön vermek için yeniden oy isteyecekler.

Tavşanlı'mızda ise bugüne kadar birbirine benzeyen parti ve adaylara oy verildi.Seçimi kazandıktan sonra "seçmenin iradesini yok sayarak" yaptıkları, aralarındaki geçişleri ibretle izledik.

Merak konusu olansa; bunlar İlçemiz halkına ne vaad edebilirler ve İlçemiz için ne yapabilirler? Bu zamana kadar yapılanlar ortada iken! 

           Biz "Millet İttifakı" olarak bu seçimlere en iyi  aday ve projelerle katılacağız.

Cumhuriyet Halk Partisi + İyi Parti + Demokrat Parti + Büyük Türkiye Partisi bu yarışın içinde birlikte yer alacaklar.

Bizler ; Atatürkçü, çağdaş ve ilerici bir anlayışla, İlçemizi yaşanılabilir şehirler arasına katmaya azimli ve kararlıyız! Diğer parti ve adaylardan farkımızı, kısa zamanda halkımız da fark edecektir. Misyonumuz; Tavşanlı'yı geliştirmek, halkımızı sosyal belediyecilikle tanıştırmak, çevre ilçelerde gıpta ile anılmak!

Partilerimizin ve adayımızın vizyonu da bu hizmetleri yapacak bilgi ve birikimi sahiptir.  

Tavşanlı belediyeciliğinde bir tarih yazmak istiyoruz. Tüm seçmenlerimiz de bu tarihte bir imza sahibi olabilirler. Tavşanlı'nın mâkus talihini yenip, bu kısır döngüden kurtulabiliriz!

Bu nedenle oylarınıza talip oluyoruz. Adayımız, projelerini ve kendisini tanıttığı zaman, zaten halkımız karar vermekte zorlanmayacaktır!

           Sonuç olarak biz, birlik ve dayanışma içinde "MİLLET İTTİFAKI" olarak, yandaşlara değil millete hizmet etmeye hazırız, geliyoruz!  Tüm Tavşanlı halkına sevgi ve saygılarımızla."

 #DermanBelediyeciliği

#MartınSonuBahar

 

CHP İlçe Başkanı :Fisun Aktakka YILDIZ

İyi Parti İlçe Başkanı :Ekrem Babir

Demokrat Parti İlçe Başkanı :Memiş Deniz

Bağımsız Türkiye Partisi ilçe başkanı :Ramazan Öner

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.