Şehit Ailelerinin evlerine dezenfeksiyon hizmeti

Tuna iŞLEYEN

Gündem Yayın: 22 Aralık 2020 - Salı - Güncelleme: 22.12.2020 13:54:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1409 okunma
Google News

Şehit Ailelerinin evlerine dezenfeksiyon hizmeti

Kütahya’da bir firma, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) tehdidine karşı şehit ailelerinin evlerini ücretsiz dezenfekte etti.

Türkiye genelinde, ortam dezenfeksiyon ve haşere kontrol sistemleri alanında faaliyet gösteren Europest firmasının Kütahya temsilciliğini yapan Mehmet Sağlam, yaptığı açıklamada, salgın sürecinde şehit ailelerine yardımcı olabilmek için bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Şehitlerimize minnet borçlu olduklarını ve bundan dolayı da kendilerince gayret gösterdiklerini dile getiren Sağlam, “Malum ülke ve insanlık olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine inanıyoruz. Biz de ortam dezenfeksiyon firması olarak böyle bir durumda şehit ailelerimiz için bir şeyler yapalım istedik. Kütahya valiliğimiz ile Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün izinleri doğrultusunda, şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerimizi evlerinde ziyaret ediyoruz. Şehit ailelerimizin yanlarında olduğumuzu belirtmek ve onların acılarını bir nebze azaltmak için böyle bir karar aldık. Onların daha sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için evlerini dezenfekte ediyoruz.”dedi.

Cevizdere Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Adem Öztürk ise firma yetkililerine teşekkür ederken, 26 şehit ailesine Koronavirüs ile mücadelede, dezenfeksiyon istedikleri takdirde yapılabileceğini duyurdu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.