Sertifikalı Salesforce Satın Alma

Yaşam Yayın: 20 Şubat 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 20.02.2021 13:48:09
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
1356 okunma
Google News

Sertifikalı Salesforce Satın Alma

Müşteri temellerine çok önem verilen günümüz iş dünyasında eğitimlerin sonu gelmemektedir. Bazı işyerleri kendi imkanları ile halletmeye çalışırken, diğer işyerleri ise bu eğitimleri paket programlar ve sertifikalar ile tamamlamaktadır.

Salesforce Sertifika Programı da diğer eğitim programlarının içinde en önemlilerinden biri olmaktadır.

Bu sertifika programı daha çok yönetici kadrosunu ve satış birimlerini hedef almaktadır. Bu sebeple de bankacıların ya da ihracat yapan firmaların odak noktasında yer almayı başarmıştır. Bu sertifikaların bazıları için ise sınav zorunluluğu bulunmaktadır.

CRM Eğitiminiz İçin Salesforce Sertifika Programı

İşyerlerinde, personellerin ve iş ortalarının günümüz gelişen teknolojisi ile iş aşamaları konusunda bilgilendirilmesine yarayan bu programların en bilineni CRM olarak karşımıza çıkmaktadır.

Salesforce Sertifika Programı’nın temelinde ise iki madde bulunmaktadır; hızlı olmak ve üretken davranmak. Bir tip personele yönelik yapılan ve yatırım olarak düşünülen bu programların bitiminde ise kişiler eğitim içeriğine göre sınavlara girmektedir.

Bunun sonucunda hem şirketler, hem de çalışanlar daha verimli bir aşama içerisinde hedeflerini kolaylıkla yakalayabilmektedir. Bu eğitimlerin en odak noktasında ise Bulut Bilişim Teknolojileri bulunmaktadır. Bu teknolojiler ise genellikle Fransa’da bulunmaktadır.

Müşteri ilişkilerinde verimli CRM yönetimi için Salesforce eğitiminin alınması gerekmektedir. Veri.cloud üzerinden detaylara ulaşabilirsiniz. Bu eğitimlerin klasik kurslar şeklinde olabilmesinin yanı sıra uzaktan eğitim yolu ile online şekilde eğitim verilmesi de mümkün hale gelmektedir.

Alınan bu eğitim sürecinin sonunda yapılan sınavların sonucunda kişilere sertifikalar verilmektedir. Çoğunlukla bu eğitimler şu konulardan oluşmaktadır;

·         İş zekası

·         Pazarlama otomasyonu

·         Satış gücü otomasyonu

·         Müşteri hizmet uygulamaları

·         Müşteri destek uygulamaları

Salesforce eğitimleri bu konulardan da belli olduğu üzere, şirket ve müşteri arasında ilişki temelini yapılandırmaya, güçlendirmeye, müşteri isteklerinin daha iyi kavranması adına verilmektedir.

Sonuç olarak bu eğitimler direkt olarak şirket verimliliğine olumlu bir etki sağlamaktadır. Entegre çözüm anlayışı konusuna değinildiğinde ise, günümüz iş dünyasında en yararlı eğitim programları arasında yer almaktadır.

Salesforce Eğitimlerinin Amaçları

Salesforce eğitimleri günümüz iş dünyasında hem yerel şirketler başta olmak üzere, hem de uluslararası şirketler tarafından oldukça ilgi görmektedir. Bu eğitimler sonucunda ortaya çıkan maddeler ise;

·         Daha fazla satış yapılabilir

·         Daha fazla potansiyel müşteriye ulaşılabilir

·         Daha verimli çalışma ortamı oluşturulabilir

·         Müşteriye daha iyi hizmet sunulabilir

·         Gelişen teknolojiden daha kısa sürede haberdar olunabilir

Dünyamızda, iş dünyasının yaklaşık olarak 150 bin şirketi Salesforce CRM çözümlerini benimsemektedir. Ülkemize bakıldığında ise özellikle küçük ve orta ölçekli işletmelerin son zamanlarda salesforce eğitimlerine yöneldiği gözlemlenmektedir.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.