ŞİMŞEK İLK DIŞ TRANSFERİNİ YAPTI

Spor Yayın: 29 Haziran 2021 - Salı - Güncelleme: 29.06.2021 17:47:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1137 okunma
Google News


Belediye Kütahyaspor, dış transfer çalışmaları kapsamında ilk imzayı attırdı. 2. Lig ekiplerinden Pendikspor’un başarılı savunma oyuncusu Erdinç Çepoğlu (31) ile anlaşan Belediye Kütahyaspor 2 yıllık sözleşme imzaladı 
İç transfer çalışmalarını büyük ölçüde tamamlayan Belediye Kütahyaspor dış transfer çalışmalarına da hız verdi. Belediye Kütahyaspor ilk imzayı Pendikspor’un başarılı savunma oyuncusu Erdinç Çepoğlu’na attırdı. Kulüp tesislerinde Başkan Cahit Özel, Başkan Yardımcıları Erdoğan Çolak ve Ali Korkmaz, Sportif Direktör Tolga Tağ ile bir araya gelen Erdinç Çepoğlu iki yıllık sözleşme imza attı. 1.90 boyundaki savunma oyuncusu imza töreninde yaptığı konuşmada Belediye Kütahyaspor’a geldiği için büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek “Belediye Kütahyaspor’a layık gören herkese teşekkür ediyorum. Sorumluluklarımın farkındayım. Hepimizin sorumlulukları var. Doğru şeyler yapıp inşallah Belediye Kütahyaspor’u  hep birlikte 2. Lige çıkartacağız” ifadelerini kullandı. 
-ERDİNÇ ÇEPOĞLU-
Rize doğumlu olan ve Pazarspor’da profesyonel olan 31 yaşında ki Erdinç Çepoğlu, burada 5 yıl profesyonel olarak forma giyerken 3. Ligde şampiyonluk sevinci yaşadı.  Daha sonra 2. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük’e transfer oldu. 4 yıl burada da başarılı bir şekilde forma giyen Erdinç, daha sonra yine 2. Lig ekiplerinden Pendikspor’a transfer oldu. 3 yıldır Pendikspor forması giyen başarılı savunma oyuncusu (sol stoper) geçtiğimiz sezon 2. Ligde 11 maçta forma giyerken, Ziraat Türkiye kupasında da 1 maçta forma giydi. Profesyonel futbol hayatı boyunca 11 gol kaydeden Erdinç Çepoğlu, 2019-2020 sezonunda ise 22 lig maçında forma giymişti. Erdinç Çepoğlu yeni sezonda Belediye Kütahyaspor forması giyecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.