Şoförler Odası Başkanı Ali Ağız oldu

Tuna İşleyen GÖRÜNTÜLÜ

Gündem Yayın: 26 Ocak 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 26.01.2022 10:47:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
881 okunma
Google News

Şoförler Odası Başkanı Ali Ağız oldu 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Şoförler ve Motorlu Nakliyeciler Odası başkanlık yarışına üç aday katıldı.

Tavşanlı Şoförler ve Motorlu Nakliyeciler Odası Genel Kurulu Bimpaş  Düğün salonunda gerçekleştirildi. Genel Kurula Oda Başkanları, üyeler ve davetliler  katıldı. 

Seçime 3 adayla girildi. Adaylar Ali Ağız, Abdullah Ak, Arif Yaşa Seçim öncesi birer konuşma gerçekleştirdiler.

Bu zaman kadar Başkanlık görevini sürdüren Recep Çelikkaya, yeniden aday olmadığını belirtirken, üyelerden helallik istedi.

 

 

Seçim sonucunda Ali Ağız 182, Abdullah Ak 150, Akif Yaşa 72 oy aldı. 182 oyla Başkanlığa seçilen Ali, Ağız, seçim sonrası yaptığı açıklamada  teşekkür ederek;

 

“Beni  başkanlığa layık gören siz değerli kardeşlerime teşekkür ederim. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek, sorunlarınızı, kendi sorunlarım gibi görerek,  çözümlemek için elimden gelenin fazlasını  yapacağımı siz değerli üye Kardeşlerime ifade etmek isterim." dedi.

 

Yönetim Kurulu; Ali Ağız başkanlığında yönetimde şu isimler yer aldı;

Mehmet Küçük, Ali Külgömen, Nurettin Aydın, Veysel Tekin, Ali Sağlam, Hamza Esen.  Denetim Kurulu: Ahmet Yarar, Bekir Sevilmiş, Süleyman Özdemir

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.