Sokakta yavru baykuş buldu

Yaşam Yayın: 05 Temmuz 2019 - Cuma - Güncelleme: 05.07.2019 11:02:10
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
2817 okunma
Google News

Yolda bulduğu yavru baykuşu yetkililere teslim etti

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir vatandaş tarafından bulunan yavru baykuş, Doğa Koruma Milli Parklar Şubesi görevlilerine teslim edildi. 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Ada Mahallesinde sokak ortasında bulunan yavru baykuş, Doğa Koruma Milli Parklar Şubesine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, Tavşanlı ilçesi Ada Mahallesinde Necdet Demirat adlı vatandaş, sokak ortasında yavru bir baykuş gördü. Çok küçük olduğu için uçamayan yavru baykuşa ilk olarak su veren Demirat, " Bu canımızı Ada Mahallesinde dolaşırken yolda bulduk. İlk gördüğüm anca aç ve susuz olduğundan yürüyemez haldeydi. İlk olarak su verdim ve karnını doyurmaya çalışacağım. Sonra da ilçe tarım müdürlüğüne götürerek teslim edeceğim. Oradan da büyük ihtimal Doğa Koruma Milli Parklar Şubesine götürülür." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.