SOYLU YEM FABRİKA SATIŞ MAĞAZASI TAVŞANLI’DA AÇILDI

Ekonomi Yayın: 03 Haziran 2021 - Perşembe - Güncelleme: 03.06.2021 13:26:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3619 okunma
Google News
Tavşanlılı üreticiler kaliteli yemi uygun fiyata aracısız olarak alabilecek. Son yılların en çok tercih edilen yem üreticisi Soylu Yem,beşinci  fabrika satış mağazasını Tavşanlı'da üreticilerin hizmetine açtı. Süt yemi, buzağı ve düve yemleri, besi grubu yemleri, küçükbaş hayvan yemleri ile Buğday Kepeği, Ayçiçek Küspesi, Soya Küspesi, DDGS (GDO’suz), Mısır Flake, Arpa Flake ile Öğütülmüş Kaya Tuzunun yer aldığı Soylu Yem satış mağazasında ücretsiz teslimat ve indirme hizmeti veriliyor.
Kredi kartlarına peşin fiyatına 6 ay vade veya 8 taksit imkanı sunuyor. 
"Çiftliklere ücretsiz teslimatımız ve indirme hizmetimiz var" diyen firma yetkilileri, uzun yıllardır yağ sektöründe hizmet veren Soylu Yem, 2015 yılından itibaren yem sektöründe de hizmet vermeye başladı. Çalışmalarında üreticilerin ne istediğini doğru belirleyip, kaliteyi en uygun fiyata sunan Soylu Yem, sektörün geçirdiği iyi ve kötü günlerde üreticinin en büyük destekçisi oldu.  
Üreticiler  Çırçırçeşme Mah.  Hakim Mefaret Hanım Cad. No:12  Tavşanlı Mağazasına uğrayarak ya da sipariş ve bilgi hattı olan 0 531 886 96 85 telefon numarasından bilgi alabilirler. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#
Yorumlar (1)
Ali altıncan
05.01.2023 14:24
Süt 18 pureteyin besi yemi arpa ezmesi fiatları kaç tl
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.