Spora ve sporcuya destek

Gündem Yayın: 23 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 23.06.2022 11:17:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
299 okunma
Google News

 

Spora ve sporcuya destek 

 

Sağlıklı bireylerin yetişmesi için sporun önemini bilerek, gençlerimizin spora yönelmesi adına spor tesisleri başta olmak üzere spora ve sporculara yaptığımız yatırımlar Vefa futbol sahası bakımı ile devam ediyor.

Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimizin zararlı alışkanlıklardan uzak durmaları, spora yönelmeleri için Kütahya Belediyesi olarak gençlerimize, sporcularımıza ve spora desteğimiz devam ediyor.

Gençlerimizin daha nezih ortamlarda spor becerileri kazanmaları ve bu becerilerini geliştirmeleri adına spor tesislerine de yatırımlarımız sürüyor.

Son olarak ekiplerimiz Vefa Mahallemizde yer alan ve yıllardır atıl durumda bulunan Vefa futbol sahasında detaylı çalışma başlattı. Futbolcuların soyunma odaları ve yönetim binası olarak kullanılan binanın çatıdan tabana kadar tüm tadilatları tamamlandı ve kullanılır hale getirildi.

Zeminin alt yapı çalışmaları hızla devam ederken, Vefa futbol sahası en kısa süre içinde yeniden futbol oynanabilecek duruma gelecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.