Süleyman Yılmaz Anaokulu Minikleri Kahraman Türk Ordusunun Yanında

Eğitim Yayın: 23 Ekim 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 23.10.2019 11:20:56
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
2385 okunma
Google News

 

 

 Süleyman Yılmaz Anaokulu Minikleri Kahraman Türk Ordusunun Yanında

Tuna İşleyen

Tavşanlı Süleyman Yılmaz Anaokulu minikleri Mehmetçiğe moral ve destek amaçlı bir video yayınladı.

Okul Müdürü Nimet Uzan, " Vatan bilinci, bayrak sevgisi bir çocuğa en güzel okul öncesi çağda kazandırılır." diyerek yapmış oldukları etkinlik hakkında şunları söyledi,

" Ordumuzun kahramanlıklarını, şanlı tarihimizi, bayrağımız ve bağımsızlığımızın önemini çocuklarımızla bir kez daha yüksek sesle haykırmış  olduk. Büyüğüyle küçüğüyle toplumun tüm fertlerinin  kahraman Türk ordusunun yanında olduğunu gösterdik. Çocuklarımız bir gün vatan nöbetini Mehmetçikten devraldığında aynı aşkla, aynı coşkuyla ve aynı cesaretle bayrağı göklerde tutacak ve vatanın bölünmez bütünlüğünü sağlayacaktır. Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe hitabesinde dediği gibi gençliğin muhtaç olduğu kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur."

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.