Susuzluktan ölmek üzere olan geyik yavrusu

Yaşam Yayın: 22 Ağustos 2021 - Pazar - Güncelleme: 22.08.2021 14:39:57
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
915 okunma
Google News

Kütahya'da susuzlukta bitkin halde bulunan geyik yavrusu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

 
Edinilen bilgiye göre, Mehmet Turhan isimli vatandaş Kütahya'nın Lütfiye köyü ile Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi İdrisyayla köyü sınırındaki Türkmen Dağı Kuru Çeşme Mevkii'nde kuruyan bir çeşmenin yanında susuzluktan bitkin vaziyette adeta ölümü bekleyen bir geyik yavrusu buldu. Turhan, yetkilileri arayarak yavru geyiğin durumuyla alakalı bilgi verdi.Turhan, "Bölgedeki bir çok çeşme yeterli yağış olmadığı için kurudu. Yetkililerin bu duruma çare bulmasını istiyoruz. Görüldüğü gibi geyik yavrusu su ihtiyacı için çeşmeye gelmiş. Ancak çeşme kuruduğu ve su bulamadığı için susuzluktan bitap düşmüş" dedi.Turhan, ölmekten son anda kendisini tarafından kurtarılan geyik yavrusunun, tedavisinin yapılması için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkililerine teslim edildiğini sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.