Tam Kapanma Süreci Planlama ve Koordinasyon Toplantısı

Gündem Yayın: 28 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 28.04.2021 11:45:13
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1053 okunma
Google News
Vali Ali Çelik, 12 ilçe kaymakamıyla video konferans yöntemiyle Tam Kapanma Süreci Planlama ve Koordinasyon Toplantısı yaptı.
 
Toplantıda; 29 Nisan Perşembe gününden itibaren başlayacak olan ve 17 Mayıs Pazartesi gününe dek sürecek olan kısıtlamalar kapsamındaki tedbirler ve denetimler istişare edildi. 
 
“SÜRECİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
 
İlçelerde sürdürülen tedbir ve denetimler hakkında bilgiler alan Vali Ali Çelik, tedbirlerin uygulanabilirliğini artırmak için sahadaki ekiplerin artırılacağını söyledi. Vali Çelik, “Süreci birlikte yöneteceğiz. Amacımız ceza yazmak değil, rehberlik etmek ancak uyarılara rağmen tedbirlere uyulmadığı takdirde ekiplerimiz ceza yazmakta tereddüt etmeyecekler” dedi.
 
Vali Çelik’in başkanlığındaki toplantıya; Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Vali Yardımcıları Mustafa Güney, Dr. Halil İbrahim Ertekin ile Aydın Börü, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç, İl Sağlık Müdürü Mehmet Erşan, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ile İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş katıldı. 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.