Tarihi sokakta TARİHİ İFTAR

Gündem Yayın: 08 Haziran 2017 - Perşembe - Güncelleme: 08.06.2017 16:22:07
Editör -
Okuma Süresi: 6 dk.
3437 okunma
Google News

Tarihi sokakta TARİHİ İFTAR 
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti tarafından Germiyan Sokağında üyelerine verilen sokak iftarı büyük beğeni topladı. Geniş bir katılımın olduğu iftar programında birlik beraberlik örneği sergilendi
Yapılan olağan Genel kurul sonrasında göreve başlayan Erkan Sağlam ve yönetim kurulu kısa sürede yaptığı çalışmalarla takdir toplamaya devam ediyor. İlk olarak Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz ve yetkililerin destekleriyle tarihi Germiyan sokağında konak kiralayarak aktif bir cemiyet olması için çalışan Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, bilgilendirme seminerleri ve toplantılar düzenleyerek üyelerine destek vermeye devam ediyor. Kütahya Gazeteciler Cemiyeti son olarak ise Ramazan ayı nedeniyle üyelerini iftar programında bir araya getirdi. 
BASIN BİR ARAYA GELDİ  
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti tarafından Germiyan Sokağı Cemiyet konağı önünde düzenlenen iftar programına İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Tamer Yiğit, İl Genel Meclis Üyesi Remzi Günay, Kütahya Belediyesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürü Nihat Helvacı, Kamu kurum ve kuruluşların basın bürosu görevlileri, Yerel ve Ulusal Televizyon, ajans ve gazete temsilcileri, Gazete sahipleri, yöneticileri ve muhabirleri katıldı. 
BİRLİK BERABERLİĞİ 
BURADA GÖRÜYORUZ 
İftar Programı sonrasında konuşan Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, basının dördüncü kuvvet olduğunu ve önemli bir görev ifa ettiklerini söyledi. Tüm basın mensuplarının sorumluluklarının farkında olduğunu ve bugüne kadar her zaman Kütahya menfaatleri doğrultusunda haberler yapıldığını kaydeden Sağlam “Kütahya Basın sektörü zor dönemlerden geçiyor. Bunun herkes farkına varmalı. Ama bu basının mevcut görevlerini aksatması anlamına gelmez. Nitekim Kütahya’da görev yapan basın mensupları büyük bir özveri ile zor şartlarda görevlerini yerine getirmektedirler. Bunun için tüm basın mensuplarına teşekkür ederim. Göreve geldiğimizde birlik beraberliği sağlayacağımızı vurgulamıştık. Bugüne kadar da tüm konuşmalarımızda birlik beraberlik mesajı verdik. Ama bugün buradaki ortamı gördüğümüzde bu sözü söylemeye gerek bile kalmıyor, çünkü birlik beraberliğin resmi burada açıkça ortaya konuyor” dedi. 
KAPIMIZ HERKESE AÇIK 
Erkan Sağlam, Tarihi Germiyan sokağında kiraladıkları konakta hizmet verdiklerini ve bugün herkesin büyük bir beğeni ile konağa geldiğini ifade ederek şöyle devam etti; “Bizler Cemiyetimizin kendine ait bir yeri olsun istedik. Bizim Cemiyet olarak belirli bir kaynağımız yok. Ancak biz başaracağımıza inandık. Sayın Valimiz Ahmet Hamdi Nayir, İl Genel Meclis Başkanımız Musa Yılmaz,  İl Genel Sekterimiz Murat Koyak ve birçok yetkili ile görüştük. Derdimizi, projelerimizi anlattık. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizleri dinlediler, çözüm yolu bulmak için bizimle birlikle fikir alışverişleri yaptılar. Daha sonra bu konağımızı kiralık ve bugün burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Emekleri geçen başta Sayın Valimiz olmak üzere hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Bu konak benim yada yönetim kurulunun değildir. Bu konak tüm basın mensuplarının konağıdır. Bizim kapımız herkese açık. Burada bir görevlimiz bulunuyor. Mesai saatleri içinde konağımız sürekli açık. Haber yazmak isteyen arkadaşlarımız için internetimiz ve bilgisayarlarımız var. Her türlü imkanı sağlamaya çalıştık. Eksikliklerimiz var ama zamanla tamamlayacağız. Ben, bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkür ederim. Konağımız hizmete girdiği günden buyana birçok kamu kurum yetkilisi, STK temsilcisi, iş adamlarımız ziyaretler gerçekleştirerek bizlere destek sözü verdiler. Kütahya için çalışan herkesin yanında olacaklarını belirttiler. Bizlerde Kütahya menfaatleri doğrultusunda üzerimize düşen tüm görevleri yapıyoruz ve bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Tekrar İftar Programına bu yoğun katılımdan dolayı tüm basın mensupları abilerime, arkadaşlarıma kardeşlerime ve değerli yöneticilerimize teşekkür ederim. Ayrıca bizlere destek olan Germiyan konağı yetkilisi Salih Gül ve ekibine de teşekkür ederim ” dedi. 
KÜTAHYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ  
Sağlam’ın ardınsan konuşan İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz ise basın sektöründeki bu birlik beraberliğin devam etmesini istediklerini ifade ederek “Buradaki tabloyu görünce gerçekten çok mutlu oldum. Çok güzel bir oluşum. Biz sadece bir şeylere vesile olduk.  Görüyoruz ki güzel şeylere vesile olmuşuz. Bizler Kütahya için çalışan herkesin yanında olmaya devam edeceğiz. Sizlerde önemli bir görev yapıyorsunuz ve birlikte beraberlik içinde çalışıyoruz. Bundan sonrada Kütahya için yapılan her çalışmanın yanında olmaya devam edeceğiz. Ben yönetim kuruluna ve tüm basın mensuplarına teşekkür ederim. Ayrıca tüm hemşerilerimizin Ramazan ayını tebrik ederim ” dedi. 
Germiyan sokağında düzenlenen iftar programının ardından  Gazeteciler Cemiyeti konağına geçildi. Burada yapılan sohbetin ardından Cemiyet Başkanı Sağlam, Musa Yılmaz’a desteklerinden dolayı cemiyet logolu tabak hediye etti.
 İftar Programına katılan basın mensupları ise yaşanan bu birlik beraberlik ve hizmetler için Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.