Tasarım Teknokent Yönetim Toplantısı

Gündem Yayın: 06 Nisan 2021 - Salı - Güncelleme: 06.04.2021 18:03:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1355 okunma
Google News
Kütahya Tasarım Teknokent Yönetim Kurulu Toplantısı, Vali Ali Çelik başkanlığında yapıldı. 

Genel Müdür Prof. Dr. Ersan Öz’ün teknokent bilgilendirme sunumuyla başlayan toplantıda yeni ek bina projesi, yol haritası ve yapılması gereken çalışmalar istişare edildi. 

Tasarım Teknokent’in Kütahya için bir fırsat olduğunu ifade eden Vali Ali Çelik, “İyi yönetildiği takdirde gençlerimize istihdam oluşturacak bir alan. Kütahya için bir fırsat ve bir değer. Tüm şehrin sahiplenmesi lazım” dedi.

Toplantıya; Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal, DPÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Göçmez, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, 2. OSB yönetim kurulu üyesi Mustafa Yenipazar, KÜTSO Meclis üyesi Mustafa Selman Hatipoğlu, 1. OSB yönetim kurulu üyesi Veli Yılmaz, Tavşanlı TSO Başkan Yardımcısı Hasan Özyaşar ile Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz katıldı.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.