Tavşanlı Belediye Zabıta Ekipleri Denetimde

Tavşanlı Belediye Zabıta Ekipleri Denetimde

Gündem Yayın: 18 Haziran 2015 - Perşembe - Güncelleme: 18.06.2015 13:59:53
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
2882 okunma
Google News

Tavşanlı Belediye Zabıta Ekipleri Denetimde

Tavşanlı’da özellikle fırın ve kasaplar başta olmak üzere gıda üretimi yapılan işyerlerine giden Tavşanlı Belediyesi Zabıta ekipleri, buralarda genel temizlik, üretim alanlarındaki düzen, gramajlar ve fiyat etiketleri konularında denetimler gerçekleştiriyor.

Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Mehmet Akif Arslan, insan sağlığının herşeyden önemli olduğunu söyleyerek, “Bu noktada Tavşanlı Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz” dedi.

Arslan, “Mübarek Ramazan ayına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın güvenli ve huzurlu bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri, ihtiyaçlarını giderebilmeleri için zabıta ekiplerimiz de yoğun bir mesai yapıyor. Özellikle Ramazan’ın vazgeçilmez ürünlerinden birisi olan pide satışları da başladı. Bu noktada ekiplerimiz fırınlarda gramaj ve fiyat kontrolleri ile temizlik hususunda hassasiyet gösteriyor. Bizim amacımız insan sağlığını koruyup, vatandaşlarımızın güven içerisinde alışveriş yapabilmelerini sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.