Tavşanlı'da araç yangını

Asayiş Yayın: 23 Haziran 2022 - Perşembe - Güncelleme: 23.06.2022 13:38:04
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
780 okunma
Google News

Tavşanlı'da araç yangını 

 

Haber Tuna İşleyen -  Görüntü Ali Kara

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, seyir halindeki otomobil bir anda tutuşarak alev alev yandı.

Sürücü, araçtan inerek kurtulurken, yangın ilk anda çevreden vatandaşlar ve sonrasında kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre,  Tavşanlı'dan Kütahya istikametine giden sürücü Abdullah S.'nin idaresindeki 60 EL 006 plakalı otomobil seyir halindeyken ilçe çıkışında Kayıköy yol ayrımında bir anda alev aldı. Sürücü ise alevlerin yükselmesi ile son anda kendini dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye sevk edildi. İlk anda çevreden araç sürücüleri kendi imkanları ile yangına müdahale etmeye çalıştı. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevler içinde kalan araca müdahale ederek, kısa sürede söndürdü.

Kimsenin yaralanmadığı yangında lüks otomobil kullanılamaz hale geldi. Soğutma çalışmaları biten otomobil çekici yardımıyla kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.