Tavşanlı'da 'Baş Ağrısı' Konulu Konferans

Tavşanlı'da 'Baş Ağrısı' Konulu Konferans

Sağlık Yayın: 01 Ekim 2015 - Perşembe - Güncelleme: 01.10.2015 15:42:26
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3696 okunma
Google News

Tavşanlı'da 'Baş Ağrısı' Konulu Konferans

 
 

 

TAVŞANLI’DA MİGREN VE AKILCI İLAÇ KULLANIMI KONULU SAĞLIK SÖYLEŞİSİ DÜZENLENDİ. UZMAN DOKTORLAR ARZU ALDEMİR, AYCAN ACET VE GÜLÇİN AGAHOĞLU ŞİDDETLİ BAŞ AĞRISI ÇEKEN VATANDAŞLARI TEDAVİ YÖNTEMLERİ KONUSUNDA BİLGİLENDİRDİ.

Tavşanlı Belediyesi sonbahar ve kış aylarında yoğunluk verdiği konferans ve söyleşi programlarına başladı. İlk konferans Tavşanlı Belediyesi ve Kütahya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi işbirliğiyle düzenlenen “Migren Şiddetli Baş Ağrısı, Akılcı İlaç Kullanımı ve Sağlık Okuryazarlığı” oldu.

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Başhekim Ünal Ünalan’ın da iştirak ettiği Belediye Kültür Sarayı’ndaki konferansa Nöroloji Uzmanı Dr. Arzu Aldemir, Dahiliye Uzmanı Dr. Aycan Acet ve Kamu Hastaneleri Birliği uzmanlarından Gülçin Agahoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilçedeki sağlık hizmetlerinin son yıllarda devlet yatırımlarıyla kaliteli bir hal aldığını söyleyerek, Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ünal Ünalan ile birlikte hastane çalışanlarına verdikleri hizmetten dolayı teşekkür etti.

Güler, “Son derece modern bir hastaneye kavuşmuş bulunmaktayız. Burada yapılan yatırımlar hastane personelinin çalışmalarını da kaliteli hale getirdi. Vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek adına düzenlemiş olduğumuz bu toplantıların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Konusunda uzman arkadaşlarımız sağlıklı yaşam için çok önemli bilgiler paylaşmakta. Biz de Tavşanlı Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Başhekimimiz Ünal Bey’in nezdinde tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor, konferanslarımızın Tavşanlımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi Başhekimi Ünal Ünalan da Belediye Başkanı Mustafa Güler’e, verdiği destekten dolayı teşekkür belgesi takdim ederek, “Tavşanlı’da yürütmüş olduğumuz çalışmalar esnasında Belediye Başkanımızı her zaman yanımızda hissediyoruz. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Konferans, katılımcıların özellikle migren ve doğru ilaç kullanımı konusunda merak ettiği soruların uzman doktorlar tarafından yanıtlanmasıyla son buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.