Tavşanlı'da öğrencilerden çevre duyarlılığı

Tuna İŞLEYEN

Yaşam Yayın: 03 Haziran 2022 - Cuma - Güncelleme: 03.06.2022 12:16:30
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
458 okunma
Google News

Tavşanlı'da öğrencilerden çevre duyarlılığı

 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde öğrencilerin sorumluluk ve yardımlaşma bilincinin oluşturulması amacı ile etkinlik düzenlendi.

“Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum “projesi kapsamında   Moymul Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Fatma Sevinç Uysal ve İstiklal ortaokulu Din  Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Günay Bütün rehberliğinde,  öğrenciler Ayvalı Göleti çevresini çöplerden arındırarak hem örnek oldular hem de doğal güzelliklerin arasında yürüyüş yaptılar.

 Ayvalı Göleti çevresinde gerçekleştirilen etkinliğe, İstiklal ortaokulu öğretmenlerinden Günay Bütün, Diyanet Gençlik Merkezi Sorumlusu Ali Kaygısız ve Diyanet Gençlik Manevi Danışmanı Ali Uysal da katılım sağlayarak,  çevre temizliği ve doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleşti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.