Tavşanlı'da seçim güvenliği toplantısı gerçekleşti

Siyaset Yayın: 24 Mayıs 2018 - Perşembe - Güncelleme: 24.05.2018 11:09:22
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2988 okunma
Google News

Tavşanlı'da seçim güvenliği toplantısı gerçekleşti

Siyasi partilerin adaylarını netleştirmesinin ardından Tavşanlı’da 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde sağlanması için Tavşanlı Kaymakamı başkanlığında toplantı düzenlendi. Toplantıda siyasi parti ilçe başkanlarıyla güvenlik güçlerinin amirleri bir araya geldi.

Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara başkanlığında Seçim Güvenliği Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Tavşanlı Belediye Başkan vekili Mehmet Atabay, Emniyet Müdürü Turgay Temel, Jandarma Komutanı Tuğrul Demiryürek ve siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı. Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya ilçe başkan ve vekilleri katıldı.

Kaymakam Kara, Tavşanlı’da bugüne kadar hiçbir seçimde nahoş olayların yaşanmadığını ve sükunet içerinde seçimler geçirildiğini ifade ederek Haziran ayında ki seçimlerinde aynı istikrarda gerçekleştirilmesi için üzerlerine düşen görevi yapacaklarını kaydetti. Toplantıda konvoy, seçim çalışmaları ve afiş asma çalışmaları konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

 Tavşanlı halkının huzur ve güvenliği için parti başkanları da üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceklerini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.