Tavşanlı'da trafik kazası 1 ölü 3 yaralı

Asayiş Yayın: 21 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 21.10.2019 21:37:19
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
7251 okunma
Google News

 

 Tavşanlı'da trafik kazası 1 ölü 3 yaralı

Tuna İşleyen

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 2 otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 3 kişi yaralandı. Kaza, Tavşanlı - Harmancık karayolu 5. kilometresinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, Kadir Arslan yönetimindeki 16 K 8122 plakalı otomobil ile Fadıl Kanatlı'nın idaresindeki 06 ZPB 06 plakalı otomobilin karşılıklı  çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Olay yerine çok sayıda ambulans ile itfaiye aracı sevk edildi. İtfaiye erlerinin gayretleri sonucu yaralılar araçlardan çıkarıldı.

Kazada, her iki aracın sürücüsü ile Meliha Kanatlı yaralanırken, Kadir Arslan'ın kullandığı otomobilde bulunan Bursa Orhaneli nüfusuna kayıtlı Osman Nuri Tosun (54) olay yerinde hayatını kaybetti. 

Yaralılar, 112 Acil Servisi ekipleri tarafından Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Jandarma olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.