Tavşanlı'da trafik kazası 2 yaralı

Asayiş Yayın: 09 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 09.01.2021 22:26:36
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
3219 okunma
Google News

Bugün Saat 17:30 sıralarında  Tavşanlı Harmancık Karayolu  13. km' de; Aydın K. isimli kişinin sevk ve idaresinde bulunan 43 ABP 9...  plakalı otomobil ile seyir halindeyken  dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu karşı istikametten gelen sürücülüğünü Mehmet Ş. S'in yaptığı 27 BMP ..  plakalı otomobil ile  çarpışması sonucunda yaralanmalı trafik kazası meydana geldi.

 Meydana gelen kazada  27 BMP . . plakalı araçın sürücüsü  Mehmet S. S. 43 ABP 9..  plakalı araçın sürücüsü Aydın K. isimli sahıslar  hafif şekilde yaralanarak  tedbir amaçlı Tavşanlı Devlet Hastanesine sevk edildi. 

Olay ile ilgili olarak Tavşanlı Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek alınan talimatlar doğrultusunda adli tahkikata başlanıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.